Un tragic accident rutie r a ucis un bebeluș de 8 luni. Accidentul s-a petrecut pe DN 14, la ieșirea din localitatea Copșa Mică spre Mediaș, în jurul orei 03:00.

Bebelușul de 8 luni a murit pe loc în urma impactului puternic. În autoturism se afla și mama acestuia, o minoră de doar 17 ani, care se află în stare gravă. Accidentul puternic l-a ucis și pe conducătorul autoturismului în care se aflau mama minoră cu bebelușul, un bărbat de 29 de ani.

interventie autoritati la accident

Accident mortal pe DN14

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Bebeluș de 8 luni, mort în brațele mamei într-un accident rutier 

Un accident grav a avut loc în cursul nopții trecute, la ieșirea din localitatea Copșa Mică spre Mediaș. În accident a fost implicat un autoturism care, potrivit primelor informații, a pierdut controlul direcției de deplasare, s-a lovit într-un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat.

 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat", se arată în comunicatul transmis de autorități

Citește și: Accident grav pe DN 52, în județul Teleorman: Un tânăr a decedat, iar patru persoane au fost rănite, după ce o dubiță s-a ciocnit cu un autoturism

pompieri interventie la accident

Bebelușul de 8 luni a murit în brațele mamei sale

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

La fața locului s-au deplasat imediat trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare una de stingere și două ambulanțe SAJ.

În urma impactului puternic, conducătorul auto, un bărbat de 29 de ani, a fost proiectat în afara autoturismului. Mama minoră, o adolescentă de 17 ani, și bebelușul acesteia au fost găsiți încarcerați.

Din nefericire, echipajul medical a constat decesul bebelușului și a conducătorului auto.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

masina rasturanta distrusa

Un bebeluș de 8 luni a murit într-un accident rutier pe DN14

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

"Au fost găsite trei victime, o tânără și un bebeluș încarcerați și un bărbat proiectat în afara autoturismului.S-a intervenit pentru extragerea tinerei în vârstă de 17 ani și a bebelușului în vârstă de 8 luni. Bebelușul era în stop cardio-respirator, astfel s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire micuțul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat. Tânăra de 17 ani a fost extrasă din mașina conștientă, aceasta având multiple traumatisme.

A fost transportată la CPU a spitalului de pediatrie din Sibiu. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, proiectat în afara mașinii se afla și el în stop cardio respirator. În urma manevrelor de resuscitare acesta nu a răspuns, fiind declarat decedat", se arată în comunicatul transmis de autorități. 

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a petrecut accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si