O tânără de 13 ani a recurs la fapte teribile după ce mama sa nu a lăsat-o să se mute împreună cu iubitul să, în vârstă de 22 de ani. Copila și-a ajutat iubitul să îi omoare mama, pentru a-și îndeplini dorința de a locui împreună.

Potrivit presei străine mirror.co.uk, cei doi i-ar fi ascuns trupul femeii într-un frigider pentru a-și ascunde crima.

La doar 13 ani și-a ucis mama pentru a se muta cu iubitul

Întreaga scenă demnă de scenariul unui film de groază s-a petrecut în Brazilia. O copilă în vârstă de doar 13 ani i-a spus mamei sale că își dorește să se mute împreună cu iubitul său, în vârstă de 22 de ani.

femeie ucisa

O femeie a fost ucisă de propria fiică și iubitul acesteia

[Sursa foto: istockphotos]

Femeie s-a opus dorinței fetei sale, lucru care i-a adus sfârșitul. Se pare că iubitul fetei de 13 ani a lovit-o pe femeie, care a căzut la pământ. În acel moment, copila și-a legat mama și a ținut-o pentru ca iubitul său să o poată înjunghia. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După ce au comis odioasa crimă, copila a luat telefonul mamei sale și a trimis mesaje colegilor acesteia pentru a justifica absența de la locul de muncă, menționând că a mers la medic. Apoi, cu atenție, împreună cu iubitul său, au ascuns trupul femeii într-un frigider și au șters urmele crimei.

La patru zile de la odioasa crimă, tânărul ar fi încercat să scape de frigider și a sunat un șofer pentru a-i duce frigiderul "plin cu oase de animale", într-o pădure.

Câteva zile mai târziu, polițiștii au descoperit cadavrul femeii.

Presa străină relatează că femeie a fost înjunghiată de 20 de ori, în gât, piept și cap. Iubitul copilei de 13 ani a încercat să își justifice fapta spunând că a fost în legitimă apărare, dar autoritățile nu au luat în considerare această variantă, din cauza numărului de înjunghieri.

Citește și: Ce au surprins anchetatorii în imaginile de la petrecerea de la Padina? Soția bărbatului ucis cere despăgubiri de la hotel

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

scena crima

O copilă de 13 ani și-a ajutat iubitul să îi omoare mama

[Sursa foto: istockphotos]

A recunoscut că și-a ucis mama 

Autoritățile au declarat că fata de 13 ani și-a recunoscut crimă. Polițiștii au mărturisit că în ochii fetei nu au observat nicio urmă de regret. Potrivit mirror.co.uk, fata a mărturisit cum l-a ajutat pe iubit să își lege mama și a ținut-o strâns, pentru ca acesta să o poate înjunghia. Apoi, copila a descris cum a curățat locul crimei de urme și cum a gândit povestea pe care le-a transmis-o colegilor mamei sale pentru a nu suspecta adevărul. 

"I-a ținut brațele în jos și i-a dat cuțitul înainte să o înjunghie în cap, gât și piept. Nu am detectat regrete și nici nu am văzut lacrimi. Fiica a trimis mesaje WhatsApp colegilor de serviciu ai Flaviei spunându-le că nu va intra pentru că nu se simte bine și merge la medic", a fost mărturia unui polițist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si