Close sidebar
Close sidebar

Destin tragic pentru o româncă, după ce și-a făcut patru operații estetice într-o singură zi. Raluca a lăsat în urma ei o fetiță și un soț îndurerat: ”S-a plâns încontinuu că îi este rău”

Momente cumplite pentru o familie din Brăila. Raluca a mers în Turcia să-și facă 4 operații estetice la nivelul corpului, însă mai apoi s-a simțit din ce în ce mai rău. Soțul ei acuză medicii pentru această tragedie.

Stefania Pavel,

O româncă a murit, după ce a făcut 4 operații în Turcia.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O familie din Brăila trece prin momente de coșmar, după ce o tânără de doar 35 de ani a încetat din viață. Raluca a decis să meargă în Turcia, la o clinică pentru a-și face 4 operații estetice la nivelul corpului.

Toate intervențiile au avut loc într-o singură zi și au durat aproximativ 9 ore, deși medicii au spus că acestea vor dura undeva la 4-5 ore. În tot acest timp soțul Ralucăi și fetița ei de 16 ani au fost alături de ea.

Cât au costat operațiile la care a fost supusă Raluca?

Nimic din ceea ce avea să se întâmple nu a fost prevestit.

Raluca era încrezătoare și abia aștepta să iasă din operații pentru a vedea rezultatele mult dorite. Despre clinică au aflat de pe Facebook, iar mai apoi au descoperit și că medicul era din Brăila, la fel ca și ei, ceea ce le-a oferit o și mai mare încredere în serviciile oferite. Suma plătită pentru operațiile de rinoplastie, lifting brazilian, implant mamar și abdominoplastie a fost de 8.000 de euro.  

”I-au făcut doar analize de sânge și i-au zis «Mâine vă operăm». A doua zi, ne-au sunat și ne-au spus că amână operația pentru miercuri, 15 februarie, pentru că aveau altă pacientă. Miercuri am mers cu soția mea să se opereze. e la 4-5 ore, cât mi-au spus la început, operația a durat 9 ore. Când am mers după aceea în salon împreună cu fiica mea, vreo două ore Raluca nu a fost conștientă.
Mi-au zis să o plimb din două în două ore. M-am chinuit de două ori să o plimb, dar nu aveam ce să plimb, că era ca un manechin
”, a povestit, pentru  Gândul, Petrea Ciupitu.

Ea este Raluca Ciupitu.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: O tânără de 20 de ani a murit după ce a mâncat Tiramisu. Ce s-a întâmplat?

Raluca le-a spus medicilor că ea nu se simte bine deloc, însă medicul a insistat, spunând că aceasta este bine și că într-o săptămână trebuie să vină la control. Pe holul spitalului, în drum spre mașină, Raluca a leșinat, însă asistentele ar fi spus că a suferit doar o cădere de calciu.

”Pe drum, s-a plâns încontinuu că îi este rău, dar i-am zis «Lasă că te pui în pat și îți revii! Când am ajuns la lift, era o canapea și mi-a zis să chem salvarea, că ea moare. După 10 minute, a murit » ”, a mai spus soțul femeii.

Soțul femeii, acuzații la adresa medicului din Turcia

După ce a sunat la numărul unic de urgență, Petrea Ciupitu s-a trezit încătușat de polițiști, care l-au acuzat pe el pentru crimă. Atunci, fata lor de 16 ani a amenințat că se aruncă de la balcon, dacă nu-l lasă pe tatăl ei în pace, deoarece este nevinovat. După toate cele întâmplate, soțul Ralucăi a depus o plângere, în continuare medicul refuzând să vorbească. Mai mult, acesta ar fi adus niște acuzații dure, cum că femeia era drogată la operație. 

Ea este românca moartă în Turcia.

[Sursa foto: Colaj Facebook& Pixabay]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Depresia l-a adus în pragul disperării. Un bărbat a sărit de la etajul 8 al hotelului unde era cazat. Înainte de a se sinucide și-a vizitat vecina

Autopsia a durat nouă luni, în tot acest timp specialiștii efectuând teste de droguri. De două ori rezultatul a ieșit negativ, iar a treia oară au ieșit niște urme de cocaină. În continuare, doi avocați turci încearcă să facă lumină în acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI