Caz șocant la Iași. Viața unui copil de trei ani și 10 luni s-a încheiat într-un mod tragic. Micuțul, care ar fi fost lăsat nesupravegheat în cameră, a căzut de la etajul șapte al blocului. Din păcate, impactul i-a fost fatal.

A murit la trei ani, după ce a căzut de la etaj

Tragedia s-a petrecut la Iași, în seara zilei de 29 august. Un copil în vâsrtă de doar trei ani și 10 luni a căzut de la etajul șapte al blocului. Potrivit primelor informații, micuțul fusese lăsat nesupravegheat în cameră. Acesta ar fi ajuns pe pervazul geamului, iar într-un moment nefast a căzut pe geam.

Citește și: Momentul în care un bărbat a fost răpit în miezul zilei, dintr-o parcare din Timișoara. Un individ l-a băgat cu forța în mașină

La fața locului au ajuns imediat autoritățile. Cadrele medicale ajunse la locul tragediei au aplicat manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda efortului medicilor, a fost constatat decesul micuțului.

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a desfășurat evenimentul. Investigațiile sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Citește și: O familie, salvată ca prin minune din calea morții. Un miracol a făcut să nu fie zdrobiți de mașina ieșită de pe carosabil, care s-a rostogolit până la câțiva centimetri de ei

Ce au transmis autoritățile

"La data de 29 august a.c., în jurul orei 19:15, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul 7 al unui bloc din municipiul Iași.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că dintr-un imobil situat la etajul 7, un minor de 3 ani și 10 luni, care se afla într-o cameră nesupravegheat, la un moment dat s-ar fi urcat pe pervazul de la fereastră și ar fi căzut de la geam.

Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, în urma manevrelor de resuscitare, cadrele medicale au constatat decesul minorului.

Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, acestea continuând în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale", se arată în comunicatul transmis de IPJ Iași.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si