Close sidebar
Close sidebar

Destin tragic pentru un polițist de 23 de ani! A murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din Capitală

Un polițist în vârstă de doar 23 de ani a avut parte de un destin tragic. Acesta a murit după ce a căzut în gol de la etajul unui bloc din Capitală.

Elena Tasca,

Un polițist murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din Capitală

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un polițist de 23 de ani a murit după ce a căzut de la etajul superior al unui bloc. Tragedia a avut loc în Sectorul 3 al Capitalei.

Polițist mort după ce a căzut de la etaj, în Sectorul 3

Un incident șocant s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în Sectorul 3 al Capitalei. Un polițist în vârstă de 23 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul superior al unui bloc.

Citește și: A murit actorul legendar care l-a interpretat pe Tarzan. Ron Ely s-a stins în casa sa din California la 86 de ani

Foto simbol

[Sursa foto: istockphotos]

La fața locului s-au deplasat de urgență autoritățile. Echipajul medical ajuns la locul tragediei au constatat, din păcate, decesul tânărului.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Accident teribil în Germania. Polițiștii au început să plângă când au văzut locul impactului- antena3.ro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti continuă cercetările împreună cu Serviciul Omoruri, pentru a afla circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Trupul neînsuflețit al polițistului a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală. Necropsia va dezvălui cauza morții.

Citește și: A intentat divorțul după ce a descoperit cel mai mare secret al soției. Motivul șocant pentru care un bărbat a cerul anularea căsniciei, după 18 ani

Ce au transmis autoritățile

"La data de 24 octombrie 2024, în jurul orei 01.40, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 13 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 3.

Poliţiştii care s-au deplasat cu operativitate la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat, în vârstă de 23 de ani. 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză este lucrător de poliţie. De asemenea, în acest moment se fac verificări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs acest incident. S-a procedat la asigurarea şi delimitarea locului, cazul fiind preluat de către Serviciul Omoruri", se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI