Close sidebar
Close sidebar

Destin tragic pentru un tânăr de 16 ani! Autoutilitara în care se afla a lovit un camion staţionat în județul Vracea

Un adolescent de doar 16 ani a încetat din viață, în urma unui accident teribil produs joi seara pe DN 2. Tânărul se afla pe locul din dreapta.

Stefania Pavel,

[Sursa foto: Observator]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident teribil a avut loc joi seara pe DN 2, în afara localităţii Mărăşeşti,  județul Vrancea. O autoutilitară a lovit un camion staționat pe marginea drumului.

Adolescent de 16 ani, mort pe ”Drumul morții”

Din păcate, inima unui tânăr de doar 16 ani care se afla pe locul din dreapta al autoutilitarei a încetat să mai bată. Medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva, așadar au fost nevoiți să constate decesul acestuia.

"Poliţiştii Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitaţi prin apel 112 să intervină la locul producerii unui  accident  rutier la Mărăşeşti- Haret, pe DN2- E85, în urma căruia a rezultat o victimă, căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare.

Din nefericire, a fost declarat decesul victimei, pasager dreapta faţă în autoutilitara implicată în accident, un minor de aproximativ 16 ani, din comuna Slobozia Bradului",

a precizat IPJ Vrancea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

[Sursa foto: Observator]

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Bărbatul sinucigaș de pe Aeroportul Otopeni este un infractor periculos. Ce antecedente are gălățeanul de 47 de ani?

Din păcate, traficul rutier a fost blocat. Șoferii au fost sfătuiți. să folosească rute ocolitoare.

Stire in curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI