A murit într-un mod tragic, la vârsta de 33 de ani. Un bărbat a intrat cu mașina sub un TIR parcat și a ajuns să sfârșească între fiarele mașinii, pe loc. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru a-l salva.

A intrat cu mașina sub roțile unui TIR și a murit pe loc

Accidentul înfiorător s-a petrecut în această dimineță, pe DN 13, pe raza localității Feldioara, din județul Brașov, iar șoferul autoturismului nu a avut nicio șansă de surpaviețuire.

Citește și: Mesaj RO-Alert în județul Tulcea. Mai multe drone amenințătoare, la granița României. Reacția MApN

Potrivit primelor verificări, tânărul în vârtă de 33 de ani se deplasa din Sighișoara către Brașov. La un moment dat, din condiții necunoscute până la acest moment, șoferul a părăsit carosabilul și s-a izbit de un TIR care era staționat.

Impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul a murit pe loc, între fiarele mașinii. Echipajul medical sosit la locul tragediei nu a putut face nimic pentru a-l salva.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul mortal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

Citește și: "Fata se temea, avea frică în ea" S-a sinucis la câteva luni după ce și-a omorât soția cu sânge rece, în fața fiicei. Bărbatul s-a spânzurat în închisoare, după mai multe tentative

Imagine de la locul accidentului de la Feldioara

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile

"La acest moment, traficul rutier este blocat pe DN 13, în zona localității Feldioara, dinspre Brașov în urma producerii unui accident de circulație.

Un autoturism, care circula din direcția Sighișoara către Brașov, ar fi ieșit în afara părții carosabile, în condiții ce urmează a fi stabilite și a lovit un autocamion staționat.

Din nefericire, în urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale pentru care echipajele medicale sosite la accident au declarat decesul.

La locul incidentului sunt direcționate echipaje de poliție urmând a se efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și stabilirea cauzei în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte indicațiile polițiștilor.

Circulația va fi reluată, în scurt timp, după finalizarea activităților specifice de cercetare la fața locului", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si