Un tnăr de doar 20 de ani a murit într-un grav accident rutier. Acesta doar ce luase permisul în urmă cu trei săptămâni. Care a fost cauza accidenului?

A murit în accident, la trei săptămâni după ce a luat permisul

Un grav accident rutier s-a petrecut în localitatea Coțofenii din Dos, cu puțin timp înainte de prânz. Un tânăr de 20 de ani a murit după ce s-a izbit de un copac.

Citește și: O copilă de 12 ani, abuzată în repetate rânduri iubitul adolescent și prietenii acestuia, la Iași. Minora a fost modul prin care tânărul și-ar fi achitat o datorie

Potrivit primelor cercetări, autoritățile au descoperit că tânărul obținuse permisul de conducere în urmă cu trei săptămâni.

Cercetările sunt continuate pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului în care tânărul a pierit, într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă.

Se pare că trupul neînsuflețit al tânărului a fost condus la expertiza medico-legală.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Ies la iveală detalii șocante despre cazul tinerei care s-a spânzurat în casă, în Prahova. Tatăl fetei a fost reținut de autorități, după ce s-a ridicat ipoteza abuzurilor asupra minorei

Destin tragic pentru un tânăr din Olt

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile

"Astăzi, 21 august, în jurul orelor 10.54, polițiști din cadrul Poliției Oraşului Filiaşi au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localităţii Coţofenii din Dos, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 20 de ani, din comuna Vulpeni, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 606 A, în afara comunei Coţofenii din Dos, sat Potmelţu, din direcţia Scaeşti către Craiova, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, lovind un copac.

În urma evenimentului rutier, din nefericire, tânărul de 20 de ani a decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul", se arată în comunicatul transmis de polițiști.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si