Close sidebar
Close sidebar

Destinațiile exotice din ce în ce mai accesibile românilor! Vezi unde poți ajunge cu numai câteva sute de euro

Doriti sa evadati din stresul de la serviciu intr-o destinatie de pomina?

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar nu mai este cazul sa visati cu ochii deschisi. Cu numai cateva sute de euro puteti ajunge... in Zanzibar

Citeste si: Un polițist din Brașov a „asasinat” limba română. Ce a scris pe procesul verbal

Faceti cunostinta cu Steven. Sau Fane, cum singur se prezinta.  Il intalnim intr-un hotel situat pe o plaja superba din Zanzibar, unde in ultimii ani au ajuns mii de turisti romani.  Tanarul barman a furat deja destule cuvinte din dulcele grai romanesc, astfel incat sa se inteleaga cu ei.

Daca vreti sa-l cunoasteti... calatoria pana pe acest taram de basm nu e atat de scumpa pe cat v-ati inchipui.  Exista oferte extrem de tentante.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Mănânci shaorma? Ai grijă la aceste detalii! Pericolul URIAȘ pe care îl reprezintă pentru sănătate dacă nu ești atent!

"De obicei, cand te duci intr-o vacanta, pozele si postarile trebuie sa aiba o importanta.

cred ca din cauza asta au luat amploare vacantele exotice, scumpe, acolo unde, intr-adevar, sunt locuri de relaxare si odihna si sunt transformate in fotografii minunate pentru postat.", spune psihologul Cristina Podgoreanu.

Citeste si: O martoră a orgiilor cu droguri și alcool de la Bacău rupe TĂCEREA! MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ale fetei!

Israelul este o alta destinatie ravnita de romani. Patricia e blogger de calatorii si vine cu cateva ponturi ca sa nu dati o avere pe o vacanta de vis.

"Noi am stat 3 nopti de vineri pana duminica, biletele sunt foarte ieftine, noi am gasit la Wizz Air, cu vreo 2 luni inainte, 1 bilet cu 100 de lei dus-intors.", explica si bloggerita Patricia.

Citeste si: Bărbatul care s-a filmat bătându-și copiii ar putea fi decăzut din drepturi. Ce se va întâmpla cu cei mici

Cine nu a prins din zbor un city break pentru aceasta perioada a anului, asteapta vacanta de pasti. ar trebui, totusi, sa se grabeasca, reprezentantii agentiilor de turism numara pe degete ofertele care mai sunt disponibile pana la Pasti.

Daca vorbim de Europa, cele mai cautate destinatii sunt Roma, Barcelona, Atena si Viena.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI