„Azi dimineață am aflat, nu-mi venea să cred și-am sunat-o pe sora lui, pe nepoata mea. Și ne-a zis că da... Nu-mi spune că-i adevărat. Ba da...”, a spus Aneta Chiriac, mătușa lui Marius, cea mai tânără victimă din explozia de la Călimănești.

Cea mai tânără victimă în explozia de la Călimănești este un bărbat de 30 de ani

În aceste imagini, Marius e întruchiparea fericirii. Luna aceasta s-a căsătorit cu iubirea vieții sale. Nunta a fost organizată cu doar o zi înainte să împlinească 30 de ani și tot satul din Vrancea a participat la bucuria lui.

„Acum 2 săptămâni, cu toții, toată comunitatea am fost la nunta acestui tânăr, pe 2 septembrie l-am cununat civil la centrul cultural din Cîrligele. Un băiat deosebit, harnic, cuminte!”, a mărturisit primarul comunei Cîrligele din Vrancea.

Acum, destinul i-a aruncat pe toți în hăul suferinței. Mama lui Marius a fost nevoită să dea probe de sânge pentru identificarea cadavrului carbonizat. Soția sa, educatoare în sat, e în stare de șoc și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Marius avea planuri să-și facă o casă, fina este însărcinată în luna a șasea. Vă dați seama, ca orice tânăr.... Să întemeieze o familie, să fie la casa lui”, a spus Valentin Alexandroaia, nașul lui Marius.
Destinul necruțător a făcut ca Marius să-și înlocuiască un coleg care a rămas fără permis. Așa a ajuns la muncă în noaptea exploziei.

„Soția este în casă, nu poate vorbi...”

, a mai spus mătușa lui Marius.

Citește și: VIDEO- Filmul exploziei de la Călimănești. Localnicii au intrat în alertă de îndată ce au auzit bubuitura: „Ne-am speriat tot dealul. Ne-a zguduit casele”

Lacrimi de durere pentru victimele exploziei de la Călimănești

Emil avea 47 de ani și locuia în Neamț, dar muncea pe șantierul din Vrancea. Era soț, tată și bunic. Fiul său a venit într-un suflet la locul tragediei. Distanța de peste 100 de kilometri a parcurs-o sperând într-o minune.

„Nu știu nimic. Nimeni nu ne spune nimic. Am căutat peste tot, am fost la spital, nimic”

„Am fost la Medicina Legală și ne-au spus: sunt 4 cadavre, n-ai ce să identifici... Și n-au știut să ne spună...” , a spus familia bărbatului.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Și Iulian avea 47 de ani. Doi copii au rămas acum fără tată, iar unul dintre ei, un băiat de 10 ani, are probleme de sănătate. Familia depindea de munca bărbatului și de banii aduși acasă de acesta.

În satele de la limita dintre județele Bacău și Vrancea locuiesc mulți dintre muncitorii aflați pe șantier în momentul exploziei. Rudele acestora au văzut deflagrația de la zeci de kilometri distanță. Dimineață au primit vizite din partea polițiștilor...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si