Cristian, Andrei, Tudor, Amelia, Luca si Marta Dascalu sunt premianti, au bursa si sunt sportivi de performanta, chiar daca viata i-a supus la cele mai grele incercari. Copiii au intre 12 si 16 ani, iar acum se lupta ca statul sa nu-i desparta de bunica materna care isi doreste cu orice pret sa-si pastreze familia unita.

Tatal lor a murit in urma cu sase ani, de Martisor, la doar 44 de ani.

A facut comotie cerebrala si a lasat in urma o familie numeroasa. Babratul incepuse o afacere de familie, dar partenerii l-au tradat, iar visul lui de a avea o familie lipstia de griji s-a naruit. Acela a fost momentul care a condus la moartea unui tata care spera sa aiba familia perfecta. Sotia Dana a ramas singura cu sase copii si nu a mai putut sa intretina casa. Astfel, s-au mutat intr-o casa mai mica cu bunica materna, unde baietii dormeau toti in acelasi pat, iar fetele cu bunica si mama in alt pat.

Desi nu au avut bani, educatia lor a fost una impecabila. Toti primesc burse la scoala, iar la sport sunt medaliati pentru baschet sau gimnasitca aerobica. Cel ma mare dintrei ei, Cristian, in varsta de 17 ani munceste vara si in weekenduri ca ajutor de ospatar la un restaurant din Navodari. Cand a venit prima oara acasa cu banii au plans de fericire.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bucuria nu a durat mult in familia Dascalu. In urma cu un si jumatate, Dana si-a anuntat mama ca are cancer. Din cauza durerilor foarte mari copiii dormeau pe jos ca sa ii faca ei loc in pat.

Din nefericire, la stins anul acesta de Pasti, la 43 de ani.

Dupa moartea ei, in casa celor sase fratii au venit tot felul de asistenti sociali. Au venit in vizite acasa, le-au pus intrebari peste intrebari, ca sa decida cui va reveni tutela si daca o sa-i desparta pe frati. Ei lupta ca sa ramana impreuna si sa nu isi paraseasca bunica care le-a fost alaturi in cele mai grele momente din viata. Primaria din Constanta cauta, in prezent, o locuinta pentru ei, la fel si preotii din Biserica Sf. Mina.

Mai multe detalii despre acest caz trist cititi pe adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si