Domnul din imagini este vecin cu fostul presedinte, Traian Basescu. Daca va ganditi ca are vreun beneficiu, va inselati. Noroc ca are masina puternica, altfel..ramanea inzapezit. Utilajele nu au ajuns pana la poarta lui Traian Basescu. S-au oprit la intrarea presedintelui in functie, Klaus Iohannis.

"Daca pe strada unde locuieste presedintele Klaus Iohannis s-a facut deszapzire, la doi pasi, unde sta fostul presedinte traian basescu, pe strada nikolai gogol, nici urma de utilaj, fiecare se descurca cum poate.

"

Am ajuns si in orasul in care sotul si sotia sunt primari de meserie...la Voluntari, orasul pastorit de  Florentin Pandele. Cum edilul are mai multe case...ne-a fost cam greu sa ajungem la poarta lui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii de rand se simt...cam singuri cand vine vorba de deszapezire. Utilajele nu prea i-au vizitat. "Nu avem loc sa le parcam pe toate si am zis sa facemca sa intram cat mai multi, tot pentru noi, de la primarie a venit si doar a desafundat soseaua, dar in rest.."

Am ajuns si in cartierul bogatilor...si mare ne-a fost mirarea caci am descoperit un alt peisaj.
"In orasul voluntari se pare ca deszapezirea tine cont de statutul social. daca pe strazile unde locuiesc oameni obisnuiti, abia poti intra cu masina, ei bine in cartierele cu vile somptuoase se circula dupa cum puteti vedea fara probleme"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si