Close sidebar
Close sidebar

Detalii bomba de la accidentul facut azi de dimineata de fosta iubita a lui Raducu Mazare! Comportamentul fetei i-a socat pe politistii, care au bagat-o in masina cu catusele la maini

Anastasia a avut reactii necontrolate fata de tot cei din jur!

Cornelia Ionescu,


DISTRIBUIE
acest articol

In aceasta dimineata, Anastasia Tanase, fosta iubita a lui Raducu Mazare, a creat o intreaga atmosfera, dupa ce a pierdut controlul masinii sale de fite si a intrat cu ea intr-un copac de pe marginea drumului din zona Pipera!

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Fosta iubita a lui Radu Mazare jr. i-a socat pe politisti! Nici la spital nu a vrut sa sufle in aparatul etilotest

Surse autorizate de la fata locului sustin ca tanara nu se afla intr-o stare prea buna, se clatina, se balbaia si gesticula intruna in fata politistilor de la rutiera!

In prima faza, ea a fost calma si, in ciuda faptului ca nu era in “plenitudinea fortelor”, a dorit sa colaboreze cu organele de ordine. Insa, dupa ce a dat un telefon, atitudinea ei s-a schimbat brusc!  Anastasia s-a razgandit si nu a mai vrut sa faca testarea cu aparatul etilotest si a refuzat sa se legitimeze!

Din cauza agitatiei de care dadea dovada, si, fireste, a lipsei de cooperare, fosta iubita a lui Radu Mazare jr.

i-a socat pe politisti! Conform legii, tanara a fost incatusata si bagata in masina autoritatilor.
“Femeia a fost dusa la Politia Voluntari pentru identificare, apoi la spital, unde s-a dorit sa i se faca din nou testarea cu aparatul etilotest. Din pacate, nici aici, Anastasia Tanase nu a fost de acord sa fie testata. Din acest motiv, i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii de refuz de recoltare de probe biologice si a fost lasata sa plece acasa, urmand a fi cercetata in libertate”, au spus surse autorizate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI