Tinerii nu au avut nicio sansa. Scapata de sub control, masina a lovit o banca, iar apoi s-a oprit intr-un pom, care-a blocat portiera stanga. Cum flacarile au izbucnit din dreapta, cei aflati pe bancheta din spate au ramas prinsi inauntru.

In realitate, tanarul s-a urcat drogat la volan, spun politistii.

Iar cel mai probabil, avea si viteza. De altfel, pe contul sau de socializare apare postata o fotografie in care soferul da de inteles ca circula cu 230 de kilometri pe ora.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Strigau «ajutor», dar nu am mai avut cum... Nucul a blocat cealaltă usa, astalalta a luat foc!", a declarat Laurentiu Petrus, martorul salvator, la un post de televiziune.

Baiatul mort in accident urma sa devina tata, in curand. Fata alaturi de care a sfarsit avea 16 ani si era din centrul de plasament. Se pare ca de la ea s-ar fi iscat o cearta in masina, pentru ca soferul nu ar fi vrut sa o lase sa se intoarca la orfelinat, la ora promisa.

Smaranda Marcu, purtator de cuvant Directia pentru Protectia Copilului Timis: „Avea o anumita ora pe bilet, insa nu avea cum sa ia legatura telefonic cu ea. Fata nu avea telefon, a intarziat. S-a mai intamplat si alta data sa mai intarzie”.

Soferul a fost retinut de politisti. Este cercetat pentru ucidere din culpa, fuga de la loculul accidentului si conducere sub influenta drogurilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si