Close sidebar
Close sidebar

Detalii cumplite in cazul accidentului din Timis, in urma caruia doi tineri au murit. Baiatul care si-a gasit sfarsitul in teribilul accident urma sa devina tata

Scene socante in judetul Timis surprinse de camerele de supraveghere! Doi tineri au fost lasati sa moara intr-o masina cuprinsa de flacari chiar de catre prietenii lor. Soferul avea toate motivele sa fuga, spun politistii: baiatul de 19 ani se urcase drogat la volan. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tinerii nu au avut nicio sansa. Scapata de sub control, masina a lovit o banca, iar apoi s-a oprit intr-un pom, care-a blocat portiera stanga. Cum flacarile au izbucnit din dreapta, cei aflati pe bancheta din spate au ramas prinsi inauntru.

In realitate, tanarul s-a urcat drogat la volan, spun politistii. Iar cel mai probabil, avea si viteza. De altfel, pe contul sau de socializare apare postata o fotografie in care soferul da de inteles ca circula cu 230 de kilometri pe ora.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Strigau «ajutor», dar nu am mai avut cum... Nucul a blocat cealaltă usa, astalalta a luat foc!", a declarat Laurentiu Petrus, martorul salvator, la un post de televiziune.

Baiatul mort in accident urma sa devina tata, in curand. Fata alaturi de care a sfarsit avea 16 ani si era din centrul de plasament. Se pare ca de la ea s-ar fi iscat o cearta in masina, pentru ca soferul nu ar fi vrut sa o lase sa se intoarca la orfelinat, la ora promisa.

Smaranda Marcu, purtator de cuvant Directia pentru Protectia Copilului Timis: „Avea o anumita ora pe bilet, insa nu avea cum sa ia legatura telefonic cu ea. Fata nu avea telefon, a intarziat. S-a mai intamplat si alta data sa mai intarzie”.

Soferul a fost retinut de politisti. Este cercetat pentru ucidere din culpa, fuga de la loculul accidentului si conducere sub influenta drogurilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI