Parintii criminali au fost arestati si ar putea primi inchisoare pe viata pentru uciderea baiatului. Cei doi parinti au pledat vinovati.

Bunica baiatului a fost si ea interogata in legatura cu moartea lui. Adrian a fost supus unor chinuiri inimaginabile un an intreg, inainte de a fi ucis cu salbaticie chiar de tatal sau/ 

Baietelul ucis mai are inca sapte frati care traiesc in Kansas,  intr-o "casa a groazei", dupa cum au declarat anchetatorii.

Copiii locuiau impreuna cu tatal lor si mama vitrega intr-o mizerie crunta. Minorii, cu varste cuprinse intre 1 si 11 ani, erau tinuti in conditii deplorabile si erau "educati" acasa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Infiorator e ca mama vitrega a copiilor l-a fotografiat e baiat in timp ce era pus sa faca lucruri terifiante. Imaginile au fost descoperite in laptopul femeii, noteaza Daily Mail.

Pe langa acestea, exista si un videoclip in care baiatul este inregistrat in timp ce se taraste pe asfalt, dupa ce a fost legat la maini si lasat afara imbracat doar intr-un tricou si pijamale, intr-o seara din luna ianuarie.

In imagini se vede ca baiatul incearca disperat sa bea apa dintr-o cana pe care nu o poate ridica din cauza ca are mainile legate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si