Dumitru Lupu, care anul acesta pe 25 mai a implinit 65 de ani, s-a stins in aceasta dimineata in bratele fiicei. Sotul Ilenei Sipoteanu a murit chiar de ziua cantaretei, aceasta a anuntat printr-un mesaj pe facebook ca partenerul sau "a plecat".

Potrivit surselor WOWbiz.ro, Dumitru Lupu s-a simtit rau in aceasta dimineata, iar fiica lui a chemat ambulanta in jurul orei 5:00. Din pacate inima lui nu a mai rezistat si a murit din cauza problemelor cardiace, chiar inainte sa ajunga echipajul medical.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dumitrana, fiica lui, l-a tinut in brate pana cand si-a dat ultima suflare si i-a adresat cuvinte de incurajare. Tanara a terminat facultatea anul asta, sectia regie.

”Compozitorul Dumitru Lupu a plecat!", a scris Ileana Sipoteanu pe contul personal pe Facebook. Artista a fost sunata de numerosi prieteni care i-au urat 'La multi ani', insa in loc de bucurie, in glasul Ilenei se citea durerea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si