Potrivit procurorilor, acesta si-a mai demonstrat si in trecut caracterul violent. Tanarul este judecat intr-un alt dosar, deschis in 2014, dipa ce a batut o vecina care a refuzat sa faca sez cu el, dupa ce acesta îi furase şi două telefoane mobile şi 155 lei.

Potrivit procurorilor, 14 iunie 2014, Ionuţ Cătălin Grancea a mers acasă la o vecina sa, Maria Cotcodaru.  ”M-am întâlnit cu vecina mea Cotcodaru Maria, căreia i-am propus să facem sex.

Mi-a spus că e de acord să merg la ea acasă să facem sex după ce i se va culca copilul”, a declarat acesta procurorilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Atunci, barbatul a plecat cu doua telefoane si 155 de lei. A revenit la femeie in miezul noptii, moment in care femeia l-a acuzat de disparitia bunurilor, atunci Grancea Ionuţ Cătălin a devenit agresiv şi a lovit-o cu pumnii în cap şi torace, victima necesitând 14 zile pentru vindecare, sustin procurorii, potrivit adevarul.ro. La proces, Maria Cotcodaru a precizat că se constituie parte civilă cu suma de 50.000

de lei.

In urma incidentului, autoritatile au facut o ancheta sociala la casa barbatului. Desi au descoperit ca in doua camere locuiesc 14 persoane, nimeni nu a descoperit niciun sclav.

Expertiza psihologică a stabilit că Ionuţ Cătălin Grancea are probleme de comportament din cauza carenţelor socio-educaţionale şi că a abandonat şcoala după clasa a III-a.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si