Au apărut noi detalii în cazul lui Cosmin, studentul găsit mort într-o cameră de cămin din București. Rudele lui au anunțat administrația căminului după ce el nu mai răspunde la telefon nimănui, de 24 de ore.

Tânărul a murit la vârsta de doar 20 de ani. El se mutase în Capitală pentru a studia.

Citește și: Student de 20 de ani, mort într-o cameră de cămin din București

Ce a scris Cosmin pe Facebook înainte să moară

Surse din anchetă spun că tânărul ar fi murit în urma unei supradoze. Jurnaliștii observatornews.ro  au aflat, de la un angajat al căminului, că tânărul a fost găsit fără viață de adminstratorul clădirii.

„A primit apeluri de la părinţi că nu mai răspunde de cel puţin 24 de ore nici la părinţi, nici la prieteni. I-a bătut la uşă şi nu a răspuns nimeni, a încercat să descuie, dar a văzut că e încuiat pe interior, în final s-a deschis uşa cu forţa”, a specificat angajatul.

El a fost găsit mort pe podea și în camera sa s-au găsit mai multe sticle de alcool, precum și blistere de la antidepresive.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr român de 19 ani a fost găsit carbonizat într-o parcare, în Italia. Mama lui l-a recunoscut imediat: „Băiatul din videoclip este fiul meu”

O femeie de serviciu a căminului unde a stat Cosmin a dezvăluit că acesta mai consuma substanțe interzise și că „era mai visător”.

Înainte de a fi descoperit fără viață în camera lui de cămin, tânărul a scris pe Facebook:

Sunt depresiv în mod neironic"

Citește și: Tragedia unei familii din Olt: Doi copii au rămas orfani după ce mama s-a stins din viață la a doua naștere, iar tatăl lor a decedat ieri, la aproape trei ani de la decesul femeii

Cosmin a mai avut probleme cu drogurile în trecut

Tânărul era un consumator mai vechi și, înainte de a locui în căminul unde i-a fost descoperit trupul neînsuflețit, el a stat la un altul, privat. De acolo ar fi fost dat afară, după ce ar fi fost prins cu droguri.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Am primit un telefon de la Poliţie că l-au găsit mort în camera de cămin. Atât ştiu. Nu ştiu ce să cred, vă daţi seama cum e să-mi pierd copilul de 20 de ani”, a menționat tatăl lui Cosmin pentru sursa menționată anterior.

Citește și: O femeie din Vâlcea a fost lovită cu un topor în cap de către concubin. Bărbatul a fost reținut

Unde studia, de fapt, Cosmin?

A fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul tânărului student.

Pe rețelele sociale el afirma că este student la ASE și familia sa știa același lucru. Cu toate acestea, conducerea Universității spune că tânărul nu era înscris la niciuna dintre facultățile lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si