Rudele lui Ion si Fabian Trandafir simt ca nu li s-a facut dreptate. La sase luni de la masacrul din Palilula, procurorii au clasat dosarul.

Magda Badescu-purtator de cuvant Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj: „Dat fiind faptul ca autorul a decedat in cauza s-a dispus clasarea cauzei”

Cu un tata si-un fiu bagati in pamant, familia se plange ca nici macar o despagubire nu au primit, desi ar fi fost gasiti bani in casa criminalului.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

BANII, ASCUNSI IN ZIDURI?

Maria Radu, matusa victmelor: „Banii care i-a gasit bagati in zid, aia ar trebuie sa despagubeasca pentru ca copilasul ala traieste, stiti cum. Erau din vanzarea armelor”.

In decembrie, anul trecut, inarmat cu patru pistoale, Dragos Furtuna a pornit vanatoarea de oameni. Patru vecini si-a luat drept tinte, dintre care doi au sfarsit in bataia gloantelor.

Cu o zi inaintea masacrului, oamenii spun ca individul si-a testat armele.

Magda Badescu-purtator de cuvant Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj: „Au fost ridicate mai multe de 15 arme si componente de arme, precum si mai mult de 1000 de cartuse”.

Pe fondul unei boli psihice, pentru care ar fi primit medicatie, in Germania, criminalul s-ar fi retras in pasiunea pentru arme letale.

Imediat dupa ce si-a executat vecinii, Dragos Furtuna s-a sinucis.

Psihologii l-au catalogat pe Dragos Furtuna drept un om aparent, insa in realitate dezechilibrat emotional si cu probleme spihice.        


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si