Close sidebar
Close sidebar

Detalii cutremuratoare la 6 luni de la tragedia din Palilula, cand doi oameni au murit si alti doi au fost raniti. Ce spun rudele victimelor

6 luni au trecut de cand un barbat a iesit cu arma pe ulitele din Palilula, a ucis doi oameni si a ranit alti doi. Rudele victimelor spun ca nu spera sa li se mai faca vreodata dreptate. Criminalul s-a sinucis, asa ca dosarul a fost clasat si nimeni nu le-a dat niciun fel de despagubiri. Ei au ramas însa cu amintiri cumplite si o multime de povesti de groaza.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Rudele lui Ion si Fabian Trandafir simt ca nu li s-a facut dreptate. La sase luni de la masacrul din Palilula, procurorii au clasat dosarul.

Magda Badescu-purtator de cuvant Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj: „Dat fiind faptul ca autorul a decedat in cauza s-a dispus clasarea cauzei”

Cu un tata si-un fiu bagati in pamant, familia se plange ca nici macar o despagubire nu au primit, desi ar fi fost gasiti bani in casa criminalului.

 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

BANII, ASCUNSI IN ZIDURI?

Maria Radu, matusa victmelor: „Banii care i-a gasit bagati in zid, aia ar trebuie sa despagubeasca pentru ca copilasul ala traieste, stiti cum. Erau din vanzarea armelor”.

In decembrie, anul trecut, inarmat cu patru pistoale, Dragos Furtuna a pornit vanatoarea de oameni. Patru vecini si-a luat drept tinte, dintre care doi au sfarsit in bataia gloantelor.

Cu o zi inaintea masacrului, oamenii spun ca individul si-a testat armele.

Magda Badescu-purtator de cuvant Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj: „Au fost ridicate mai multe de 15 arme si componente de arme, precum si mai mult de 1000 de cartuse”.

Pe fondul unei boli psihice, pentru care ar fi primit medicatie, in Germania, criminalul s-ar fi retras in pasiunea pentru arme letale.

Imediat dupa ce si-a executat vecinii, Dragos Furtuna s-a sinucis.

Psihologii l-au catalogat pe Dragos Furtuna drept un om aparent, insa in realitate dezechilibrat emotional si cu probleme spihice.        

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI