Înregistrarea video a fost realizată cu doar o noapte înainte ca Sofia să-și găsească sfârșitul tragic. În imagini se poate observa cum tânăra trece prin fața hotelului în care era cazată alături de mai multe colege de breaslă. Se pare că nu se simte foarte bine și se deplasează clătinându-se. Aceea noapte a fost și ultima în care colegele ei fotomodele au văzut-o pentru ultima dată. 

Moartea bizară a Sofiei este învăluită în mister, mai ales pentru soțul ei, fotomodelul român Istvan Sarkozy. 

Citeste si: Ultimele imagini cu Sofia, modelul care s-a stins din viață în condiții misterioase într-un hotel din Istanbul

Istvan vorbise cu soția sa cu doar două zile înainte ca tragedia să aibă loc. Tânăra i-ar fi dezvăluit partenerului ei că își dorește să își schimbe agenția din Istanbul dar este hotărâtă să mai petreacă câteva zile acolo. Mai apoi fata nu a mai răspuns la telefon. Observând că nu mai poate da în niciun fel de soția lui, Istvan a mers la poliție în Oradea acolo unde i-a anunțat dispariția. 

Soțul Sofiei susține că tânăra a fost ucisă

Câteva ore mai târziu, colegele Sofiei l-au înștiințat pe soțul Sofiei despre nenorocirea care avusese loc. Tânărul nu a stat pe gânduri și a plecat imediat la Istanbul de unde s-a întors în urmă cu câteva zile.

Bărbatul susține că soția sa nu ar fi fost în stare să își pună capăt zilelor, nici să se drogheze sau să consume alcool. De aceea crede că nu a fost vorba despre o sinucidere. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit dezvăluirilor făcute de colegele tinerei, a reieșit că este o practică populară printre modele să fie duse la petreceri private, cu oameni bogați, unde sunt drogate. 

Detalii de ultimă oră despre moartea bizară a fotomodelului din Istanbul. Acestea sunt ultimele imagini cu ea: Tânăra este vizibil slăbită

Citeste si: Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce planuri de viitor are. Diva vrea să se extindă pe plan profesional

Fotomodelul orădean vrea acum să tragă un semnal de alarmă deoarece anual mai multe modele ajung să fie omorâte în Turcia, de cele mai multe ori căzând de la etaj în mod accidental. 

Ancheta oamenilor legii este în acest moment în desfășurare, în timp ce Istvan Sarkozy vrea să angajeze un avocat pentru a-l ajuta să afle cum a murit, de fapt, soția lui. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tânăra va fi înmormântată de familie acasă, în Rusia. 

Citeste si: Durere fără margini pentru un model cunoscut din România. Soția sa a fost găsită fără suflare într-un hotel din Istanbul: "M-ai lăsat cu inima frântă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si