O descoperire macabră a fost realizată astăzi de autorități, în Timișoara. Doi bărbați, tată și fiu, au fost găsiți morți în propriul apartament.

Se pare că motivul morții celor doi este un scandal, generat din cauza banilor. Un alt viciu care provoca certuri în familia celor doi se pare că este reprezentat de patima jocurilor de noroc.

Care este motivul pentru care cei doi bărbați și-au găsit sfârșitul?

Detalii despre moartea macabră a celor doi bărbați, tată și fiu. Cum au murit cei doi?

Ies la iveală noi detalii despre situația familială a celor doi bărbați, tată și fiu, găsiți morți în propriul apartament.

Se pare că între cei doi bărbați au existat mereu conflicte din cauza banilor. Potrivit vecinilor, între cei doi, tată și fiu, au existat mereu scandaluri. Fiul îi cerea banii de pensie pe care tatăl îi avea, bărbatul se opunea, iar scandalul degenera.

Un alt motiv al scandalurilor se pare că îl reprezentau patima fiului pentru jocurile de noroc.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cadavrele celor doi, tată și fiu, au fost găsite de autorități după ce vecinii au raportat dispariția acestora, dar și un miros înțepător pe scara blocului.

Polițiștii au identificat trupul bărbatului de 46 de ani, spânzurat, într-o cameră. În altă cameră, pe o canapea, se afla trupul tatălui acestuia, în vârstă de 60 de ani, peste care se aflau mai multe haine și diverse obiecte. Trupul tatălui prezenta urme de lovire în zona capului. 

Cei doi bărbați au mai avut antecedente cu poliția, tot din cauza banilor. Atât tatăl, cât și fiul, au fost implicați în mai multe cazuri pentru infracțiunea de furt.

Scena macabră pare a fi rezultatul unei crime, urmate de o sinucidere.

Citește și: Cine este femeia incendiată în scara blocului, în Capitală. Liliana Popa avea 54 de ani. Imaginile șocante au fost surprinse de camera de supraveghere

Au mai avut antecedente cu poliția

Au mai avut antecedente cu poliția

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile cercetează circumstanțele exacte în care s-a produs decesul bărbaților. Un dosar penal in rem pentru omor a fost deschis.

În acest moment, trupurile bărbaților au fost transportate la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si