La doar 9 de ani, o româncă și-a găsit sfârșitul în mâinile celui ce se pare că i-a fost iubit. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a înjunghiat-o pe femeie, pe stradă, în Germania.

Femeia era așteptată acasă, în România, de cei doi copii, o fetiță și un băiețel.

Mai multe informații sunt oferite de Claudiu Mihuț, jurnalist Știrile Kanal D.

A murit înjunghiată de iubit, pe stradă, în străinătate

Anca, o româncă de 39 de ani se afla în Germania, când a fost ucisă. Femeia a fost înjunghiată de cel care se presupune că era iubitul acesteia. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori, în timp ce se aflau în fața unei clădiri rezidențiale de pe Schulstrasse. După ce înjunghiat-o, a lăsat-o să se stingă din viață pe stradă, iar el a fugit de la fața locului.

Odioasa crimă a avut loc marți. Autoritățile au început imediat operațiunile de căutare, fiind declanșată o operațiune majoră pentru a-l găsi pe bărbat. Zona de căutare a fost extinsă, iar autoritățile din Germania au declanșat o operațiune de căutare la nivel internațional pentru suspect. În zona Bodenwerder/Hehlen, locul unde bărbatul a ucis-o pe Anca, polițiștii au folosit, printre altele, elicoptere și câini. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Suspectul a fost găsit cu ajutorul unei persoane, care l-a observat pe stradă și a alertat de urgență autoritățile. Ucigașul a fost prins de polițiști în zona Hehlen și în acest moment se află în arest.

Potrivit primelor informații, bărbatul nu a declarat care ar fi fost motivul pentru care a decis să o ucidă pe femeie.  

Trupul româncei va fi repatriat cu ajutorul donațiilor.

Prietenii Ancăi au solicitat ajutorul pe rețelele sociale, la necesitatea familiei. Oamenii au contribuit și au ajutat familia pentru a o putea aduce înapoi în țară. Anca era așteptată acasă de doi copii, o fetiță și un băiețel.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: EXCLUSIV- Contabila care s-a aruncat pe geam și a omorât o femeie poate scăpa nepedepsită. Singura situație în care ar putea să nu ajungă după gratii

"Bună dimineața! Oamenii minunați, prieteni de suflet care ați răspuns pozitiv la apelul de disperare pentru familia Micle, vin azi să vă mulțumim tuturor pentru contribuția dumneavoastră!... Banii adunați prin donațiile făcute de dumnevoastră sunt undeva la 3.500 € cu totul, mai exact adunați în conturi și de la oamenii care au răspuns pozitiv la disperarea noastră. Vă sunt eu recunoscătoare și toți care v-au cerut ajutorul, dar mai ales familia și copiii. Pentru cei care doresc să doneze în continuare, conturile rămân deschise până la o nouă postare, pe care urmează să o facem după ce se va ajunge în România cu Anca.

Dumnezeu să fie alături de voi toți și mulțumim încă odată!", este o postară făcută de prietenii Ancăi, pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si