Vestea că Rona Hartner a încetat din viață a zguduit întreaga țară. Aceasta a dus o luptă cruntă cu cancerul, timp de mai mulți ani.

Rita, fiica sa, a fost alături de Rona în ultimele clipe de viață

Ultimele clipe de viață și le-a petrecut lângă sora ei, dar și lângă fiica sa, Rita, în vârstă de 15 ani. Miercuri seară, Rinda a anunțat starea gravă a Ronei, iar joi, 23 noiembrie, Rona Hartner a pierdut lupta cu viața.

Rona Hartner

Rona Hartner

[Sursa foto: Facebook-Rona Hartner]

Fiica sa în vârstă de 15 ani trece prin momente dureroase. Aceasta a fost alături în toată călătoria mamei sale, care a trecut prin momente de suferință provocată de o boală nemiloasă.

Rita Sumayla Sedano Hartner, fiica sa în vârstă de 15 ani, trece prin momente de nedescris, după ce a rămas acum fără mamă. 

Adolescenta provine din relația cu dansatorul argentinian Rocco Sedano și s-a născut în Franța.

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre ultima întâlnire cu Rona Hartner, la Cannes. ,,Aveam o foarte mare admirație pentru ea''

Mirela Retegan: ,,Nimeni nu poate să simtă mai bine pentru un copil, decât simte o mamă''

Mirela Retegan, fondatoarea ,,Gașca Zurli'', a transmis printr-un mesaj pe Facebook, faptul că Rona Hartner a luat decizia de a o retrage pe Rita de la școală, pentru a petrece mai mult timp alături de ea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Rona Hartner și fiica sa, Rita 

Rona Hartner și fiica sa, Rita 

Citește și: Rona Hartner vorbea despre moarte cu zâmbetul pe buze. Ce a transmis actrița în ultimul mesaj video

,,Rona Hartner și-a retras copilul de la școală, ca să petreacă împreună un an.

Ultimul!

Probabil că, deși spera să își vadă fiica mare, imboldul de a petrece mai mult timp cu copilul ei a fost mai puternic decât toate celelalte gânduri.

Ce lecție frumoasă ne lasă Rona, dincolo de toate înregistrările rămase în urma artistei care a fost o explozie de energie.

Rona an ales să țină cont de ceea ce a simțit cã e mai bine pentru copilul ei, decât sǎ țină cont de toate vocile care îi spuneau că nu e bine ce face.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Cred, din toată ființa mea, cä nimeni nu poate să simtă mai bine pentru un copil, decât simte o mamă.

Copiii noștri au nevoie de noi, mai mult decât de orice altceva.

Să faci loc copilului tău în viața ta, e cel mai sănătos mod de a-ți prioritiza activitatea. Bine-ar fi să ajungem să se întâmple mai devreme decât în ultimul an de pe pământ.

Drum lin, în lumină Rona. Îți mulțumim, pentru că lumea a fost mai colorată, cu tine în ea. Îți mulțumesc pentru cǎ mi-am amintit că sunt înainte de toate celelalte “datorii”, mama copilului meu,'' a spus Mirela Retegan, pe pagina sa de Facebook.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si