Close sidebar
Close sidebar

Detalii halucinante despre barbatul care a provocat intentionat un accident in centrul Bucurestiului! Era drogat si voia sa-si omoare sotia!

Accident grav in centrul Capitalei. Un barbat a lovit intentionat 4 masini in incercarea de a-si rani sotia, care se afla pe scaunul din dreapta. Potrivit doctorilor, barbatul consumase produse stupefiante. In plus, nu avea permis de conducere.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cinci oameni raniti si cel putin patru masini avariate in urma unei banale neintelegeri conjugale. Potrivit martorilor, barbatul s-ar fi certat cu sotia sa in timp ce conducea dinspre Calea Grivitei spre Calea Victoriei. Intr-un moment de furie, acesta a accelerat si a izbit violent masinile care erau stationate la semafor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Dupa ce s-au dat jos din masina, soferul si sotia sa au continuat scandalul. A fost nevoie de interventia unor politisti locali pentru a-l imobiliza, nu inainte ca acesta sa se loveasca singur cu capul de parbrizul unui taxi.

In urma anchetei, politistii si procurorii au constatat ca barbatul nu a avut niciodata permis de conducere. Mai mult, el si sotia sa se pare ca se aflau sub influenta produselor stupefiante. Anchetatorii au gasit si o punguta in masina acestora care ar contine cateva grame de cocaina. Pe numele barbatului s-a deschis acum dosar penal pentru tentativa de omor si conducere sub influenta produselor stupefiante.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI