Dezvăluri incredibile apar dintr-un moment în altul despre pedofilul olandez care ar fi ucis-o pe micuța Adriana Mihaela, o fetiță  de 11 ani din Dâmbovița.

Autoritățile române au confirmat, ieri, că Johhanes Visscher, zis și Joop, a venit în România de patru ori până acum, începând cu anul 2016. La vizitele sale ocazionale, bărbatul închiria apartamente sau camere în regim hotelier, însă, surprinzător, de fiecare dată, stătea foarte puține zile în țara noastră.

”Nu a zăbovit prin București mai mult de o săptămână niciodată, și, de fiecare dată, se comporta ca un turist venit să vadă zonele periferice ale Bucureștiului sau localitățile din apropiere. Atât!”, au dezvăluit surse bine informate, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Pedofilul olandez s-a mutat rapid din apartamentul din Chitila, pentru că nu îi plăcea zona

De data aceasta, lucrurile au stat un pic diferit în cazul criminalului olandez! Din informațiile apărute până acum, Johhanes Visscher a locuit, inițial, într-un imobil din Chitila, dar după scurt timp, a ales să plece în altă parte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Surse din caz susțin că pedofilul olandez s-a mutat rapid din apartamentul din Chitila, pe motiv că nu îi plăcea locația, în plus, a mai specificat și faptul că era departe de centrul orașului. Astfel, Johhanes Visscher a închiriat un alt apartament, cu două camere, de data aceasta pe Str. Sf. Ștefan, acolo unde, se pare, și-ar fi plănuit și crima oribilă din comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița!

Olandezul a părăsit România în cursul zilei de sâmbătă, cu o cursă București-Amsterdam!

Procurorul general Bogdan Licu a declarat marţi dimineaţă, referindu-se la cazul fetiţei de 11 ani ucise la Gura Şuţii, că autorităţile române nu au încă dovada oficială că olandezul suspectat de uciderea fetei s-ar fi sinucis, dar când aceasta informație oficială va exista, oamenii legii vor dispune clasarea cauzei, precizând însă că vor fi urmărite în continuare toate pistele care îl vizează pe acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si