Specialiştii Institutului de Medicină Legală din Iaşi nu au găsit urme de droguri în sânge, astfel încât consumul de substanţe interzise a fost scos de pe lista eventualelor cauze ale acţiunilor atacatorului.

Cert este că bărbatul consumase alcool, lucru stabilit chiar după atac.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În continuare anchetatorii, aşteaptă rezultatul expertizei psihiatrice efectuată la Institutul Naţional de Medicină legală Mina Minovici din Bucureşti.

Atacul de la mall-ul din Brăila a avut loc pe 11 noiembrie, anul trecut. Atacatorul, un individ de 20 de ani, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată, şi se află în arestul Poliţiei din Brăila. C

azul este şi în atenţia unui procuror criminalist, dar şi al procurorilor DIICOT Galaţi, care s-au sesizat din oficiu şi încearcă să afle dacă fapta brăileanului care a lovit cu intenţie mai multe persoane şi a înjunghiat un bărbat poate fi încadrată la acte de terorism.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si