Close sidebar
Close sidebar

Detalii halucinante ies la iveală despre Magdalena Şerban! Ce se întâmplă cu ucigaşa de la metrou în puşcărie

Au trecut câteva săptămâni de la tragedia care a avut loc la metrou, când Magdalena Şerban a împins în faţa metroului două tinere, dintre care una a decedat pe loc şi se pare că nu-şi revine.

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

 
După ce s-a aflat că Magdalena Şerban le-a atacat pe gardience, acum noi detalii ies la iveală. Conform Libertatea, criminala de la metrou nu şi-a schimbat comportamentul şi, oricine intră în contact cu ea este atacat prin vorbe grele. 

 

De asemenea, acesteia i s-au făcut o mulţime de analize de sânge, radiografii şi mai mulţi specialişti au stat de vorbă cu ea.  În plus, o perioadă va fi observată, iar în urma rezultatelor cadrele medicale vor contura un tablou al stării de sănătate şi şi unul psihologis şi psihiatric, ce ar putea arăta dacă femeia suferă de vreo boală mintală. Raportul va fi gata la începutul anului viitor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Sursa stire: wowbiz.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI