Scandal de proporții la Spitalul Floreasca după ce noi informații ies la iveală.
Pacienta aflată pe masa de operație ar fi fost alergică la iod, așa că a fost ales un alt dezinfectant, cu alcool, unul pentru mâini, arată informațiile obținute de Digi24. În aceste condiții, ar fi trebuit să se aștepte o anumită perioadă de timp, pentru ca alcoolul să se evapore.

Chirurgul Mircea Beuran a declarat că nu a fost în sala de operații când s-a petrecut incidentul, el fiind chemat ulterior și a încheiat operația.

El a mai spus că, în condițiile în care pacienta avea hemoragie, timpul de așteptare nu a putut fi mai mare. Flacăra nu s-ar fi produs neapărat în zona câmpului operator, ci la baza mesei de operație, a mai spus chirurgul.

Citeste si: Rareș Bogdan a izbucnit în lacrimi de Sărbători! ”Dacă ești om și ai suflet, nu ai cum să nu te emoționezi”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie evitată în ultim moment! Un avion care circula pe ruta Craiova-Madrid a fost aproape de o ciocnire cu o altă aeronavă

Horațiu Moldovan despre pacienta arsă la Floreasca: Bisturiul electric nu se folosește cu dezinfectantul respectiv

O echipă condusă de secretarul de stat Horaţiu Moldovan a mers la Spitalul Floreasca pentru a se interesa de starea de sănătate a pacientei arse în timpul operaţiei.

Citeste si: Un deputat USR vrea să depună plângere penală în cazul femeii arse pe masa de operație la Spitalul Floreasca

„Am constatat că pacienta este foarte bine îngrijită de echipa de la Chirurge plastică, este într-o situație critică, prognosticul ei este rezervat. Nu sunt în măsură să vă dau concluziile anchetei. Nu doresc să mă antepronunț. Colegiul medicilor s-a autosesizat, iar Corpul de Control al Ministerului Sănătății are un control în curs, avem date despre el.

Însă nu furnizez informații preliminare care să orienteze o soluție”, a declarat Horațiu Moldovan, la Spitalul Floreasca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si