Madalina, care ar fi implinit 25 de ani peste cateva zile, a murit pe loc dupa ce masina pe care o conducea a intrat intr-un copac.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Prima persoana care a ajuns la locul accidentului, le-a povestit politistilor ca, in momentul in care a auzit zgomotul produs de impactul autoturismului cu stalpul, cand a iesit din casa a vazut un SUV de culoare neagra, cu numar de Timis, care a intors si a demarat in tromba. Politistii care au ajuns in acea noapte la locul tragediei spun ca, tanara era desculta, avand doar lenjeria intima pe ea si nici un alt obiect vestimentar in autoturism.

Acest aspect le-a trezit suspiciuni oamenilor legii, in sensul in care tanara nu putea pleca dezbracata si desculta, in plina noapte, decat daca ceva a determinat plecarea ei in graba.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Domino Gorj ,  Roxana Madalina

a fost invitata, joi, 28 aprilie a.c, la o petrecere privata la restaurantul ”Select” din localitatea Brebina, aflata la aproximativ 2 km de Baia de Arama. Cel care o invitase pe tanara e un politist din zona, transferat, in urma cu doi ani, de la Brigada Politiei Rutiere Bucuresti.

La petrecere, printre altii fiind si doi cetateni italieni, la un moment dat si-a facut aparitia primarul orasului Baia de Arama, Rafael Dunarintu, care avusese o relatie extraconjugala cu Roxana Madalina. Conform surselor citate, putin dupa miezul noptii, cei doi amorezi ar fi ajuns impreuna intr-una dintre camerele locatiei, iar tanara l-ar fi fotografiat pe primar dezbracat, moment in care intre cei doi s-ar fi declansat un conflict, Dunarintu reprosandu-i acesteia ca vrea sa-l santajeze, iar Roxana Madalina a fugit din camera, desculta, doar in sutien si bikini, s-a urcat in masina si a demarat in tromba. 

Sursa foto: Domino Gorj


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si