Close sidebar
Close sidebar

Detalii în cazul românului din UK, responsabil de moartea a 39 de imigranți

Mandatul de arestare pe numele românului din UK nu reușește să explice cum a fost implicat românul în moartea celor 39 de migranți.

Diana Puiu,

Detalii în cazul românului din UK, responsabil de moartea a 39 de imigranți

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

"Cu o groază de greșeli de procedură pe care le-am sesizat instanței de judecată, cu un mandat nul, în opinia mea, ne-am aruncat cetățeanul român ca pe un nimic în mâinile unei țări non UE care în mandatul de arestare nu reușește să explice cum a fost implicat, de fapt, românul în moartea celor 19 imigranți." , declară avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Un român este căutat în UK pentru moartea a 39 de migranți

"Deși mandatul are grave probleme de legalitate și autoritățile în UK au refuzat să pună la dispozițike actele ce stau la baza mandatului, ICCJ la  cinci ore de la contestație a clarificat deja că trebuie să fie extrădat.", a mai adăugat acesta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Presa din UK a mai adăugat că se vorbește despre alocarea a 3 milioane de euro pentru procesul lui Drăghici.

Românul a fost prins la București

Marius Mihai Drăghici este suspectat că face parte dintr-o rețea care ar fi coordonat călătoriile imigranților în Marea Britanie.
Bărbatul de 48 de ani lucrează în industria de transport, cu legături îîn Bacău, dar și Spania.

Citeste si:  36 de migranți au încercat să iasă din România ascunși în sicrie

Victimele, bărbați, femei și copii, aveau vârste cuprinse între 15 și 44 de ani. Aceștia s-au sufocat într-un camion după ce au fost închiși timp de 12 ore.

Citeste si:  Peste 100 de migranți ascunși în două TIR-uri au încercat să traverseze ilegal granița spre vestul Europei

„Până acum, am adus 10 persoane în fața justiției și am obținut pedepse cu închisoarea de aproape 100 de ani în total", a declarat detectivul care se ocupă de caz.

Citeste si:  Doi afgani au fost depistați ascunși într-o ambulanță, la frontieră

„Dar am promis familiilor celor care și-au pierdut viața în Essex în octombrie 2019 că nu ne vom opri până când nu se va face dreptate" , a punctat acesta, conform Ross Shire Journal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI