Femeia este extrem de speriată, după ce mascații au intrat în miezul nopții peste ea în casă. Femeia nu știa că în camera alăturată e un criminal periculos, care ucisese un poliţist cu nici 48 de ore mai devreme.

Bunica prietenului lui Ionel Lepa a povestit pentru Observator că îl cunoştea pe criminal, fără să ştie însă cum îl cheamă.

"Îi ziceam băiatul, sau omul ăla, nu ştiam cum îl cheamă.

Mai stătea aici, pleca, venea înapoi. Era liniştit, nu bea, nu fuma, nici cafea nu bea. Avea ceva la ficat, făcea numai ceaiuri şi lua pastile, era bolnav.", spune Ana Boaru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În ziua în care s-a petrecut tragedia, Lepa a plecat din casa bătrânei în jurul orei 8. "Că se duce să dea de mâncare la nişte pisici la casa unor prieteni, să îşi schimbe un far la maşină apoi. I-am spus să îmi cumpere nişte mirodenii când se întoarce, să fac clătite."

"Când am văzut luminile alea şi pe el între doi, aşa aplecat între doi, doi înainte cu luminile alea.

Nu m-au lăsat nici să mă ridic de pe scaun. Stai la uşă acolo, stai pe scaun. Nu m-au lăsat să mă uit ce fac în casa mea."

Ionel Marcel Lepa a fost prins în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4.45, în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare.

sursa foto: Observator 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si