Ei au murit dupa ce fost prinsi intre fiarele garniturii, dupa ce trenul cu 16 vagoane a iesit de pe sine. Mai multe vagoane s-au prabusit intr-o rapa.

Potrivit anchetatorilor citati de ziarul Adevarul, la scurt timp dupa ce trenul a parasit gara Petrosani, mecanicul ar fi anuntat defectiuni la sistemul de franare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

" A alertat prin statie ca nu mai poate controla franele garniturii si ca trebuie sa i se faca loc pe linie”, sustin surse din randul anchetatorilor. „N-au avut frane si au comunicat prin statie sa le fie lasata calea libera”, a confirmat Adrian Bozdog, seful Inspectoratului Teritorial de Munca Hunedoara.

Sursa foto: IGSU
Intr-o coborare lina, pe viaductul paraului Merisor si peste Drumul National 666, trenul a deraiat. Satenii s-au ingrozit cand au vazut vagoanele ramase in aer si locomotiva rupta in doua. Din nefericire, cei doi mecanici de locomotiva, unul in varsta de 51 de ani si, respectiv, 66 de ani, au murit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si