Informatii infioratoare ies la iveala in presa spaniola, despre moartea romancei in varsta de 24 de ani, in urma inundatiilor devastatoare de zilele trecute, din Spania!

Tanara care lucra ca stripteuza la clubul de noapte din Estepona ar fi fost inchisa, intentionat, acolo.

Presa catalana scrie ca patronul clubului de striptease ar fi inchis-o intentionat in subsolul clubului, pentru a nu fi vazuta. Tanara ar fi lucrat fara acte, la negru, la fel ca multe alte fete, iar patronul incerca sa nu se afle.

Speriata de apele care se revarsau in cladire, romanca si-a sunat o prietena, careia i-a cerut ajutor. Ea a fost cea care a chemat pompierii, insa cand acestia au reusit sa intre in cladire era prea tarziu pentru fata.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Jurnalistii spanioli scriu ca patronul clubului a fost retinut de politisti, el fiind suspectat de trafic de persoane. Acesta, insa, neaga acuzatiile. Imaginile din momentul in care pompierii au scos-o din subsolul clubului sunt....dramatice.

Fata ar fi implinit 24 de ani peste o luna.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si