Close sidebar
Close sidebar

Detalii infioratoare! Iata ce mesaj de adio a lasat criminalul de la Psihiatrie inainte sa se sinucida! "Din mormant, din Iad, de unde oi fi, nu o sa-i dau pace!"

Crima de la Spitalul de Psihiatrie din Slatina a socat o tara intreaga. Un barbat si-a ucis amanta infirmiera intr-un salon, dupa care si-a luat viata!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La fel de infioratoare precum crima sunt cuvintele ucigasului din biletul de adio. 

"Aceasta jigodie nenorocita mi-a distrus viata. Ea, in cardasie cu omul in care am avut mare incredere, ofiter sub acoperire la DNA. M-au umilit in cel mai cumplit mod. Din aceasta cauza am recurs la acest gest. Pentru mine era un calvar sa mai traiesc in halul asta. Vreau sa afle toata lumea de ce-am recurs la acest gest.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Ajunsesem sa fiu urat de toata lumea din cauza lor. Imi pare tare rau ca nu pot sa-l omor si pe el. Din mormant, din Iad de unde dracu oi fi, nu am sa-i dau pace. Ar fi multe de spus, dar simt ca ma sufoc si nu pot sa-mi duc planul la indeplinire. Am tot amanat din cauza mamei mele care o sa sufere, dar nu mai puteam trai.

Porcul de la DNA are numarul..., iar in telefonul meu e trecut Plimbatu. Are birou la intrare pe poarta din spate a Politiei Municipiului, cum intri faci in stanga si urci scarile la etajul 1, ultimul birou pe stanga. Trebuia sa omor si pe Mischie si Alice, daca nu reuseau ei sa le bage la puscarie. Bine ca m-am prins la timp. De cate ori m-am intors pana acum, numai datorita mamei mele, ca o sa sufere mult", a scris barbatul in scrisoarea gasita de anchetatori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI