Femeia povestește că din momentul în care a ales să trăiască în comunitatea din Munții Apuseni viața s-a a fost dată complet peste cap.

Damia Salloum a povestit coșmarul prin care a trecut

"Eu, din acel moment, activam în industria muzicală, căutam un loc unde să-mi găsesc echilibrul. Cursul a fost foarte intens și foarte plăcut, însă ce m-a atras acolo a fost faptul că erau foarte mulți tineri. Am nimerit într-un moment în care era activități și acest lucru m-a făcut să rămân acolo.

Citeste si: Povestea dramatică a cinci români care trăiau într-un adăpost de câini din Verona. Au fost evacuați de poliție

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

M-am mutat acolo în vara anului 2019, deci la vreo 7 luni după primul curs", a rememorat Damia Salloum.

Femeia a povestit că în trecut se petrecuseră abuzuri și mai mari

"Am locuit doi și jumătate. La scurt timp după ce am ajuns acolo făceam parte din toate activitățile comunității, agricole, la animale. Erau în jur de 60 de persoane. A fost o perioadă foarte grea, atâta timp cât nu ți se oferă niciun fel de sprijin, oamenii de acolo te marginalizează, clar.

Citeste si: VIDEO| Un posibil pedofil a fost dat pe mâna poliției de către ”Justițiarul de Berceni”

Dar, nici în societate nu găsești terapeuți pregătiți pe această speță de culturi-secte. Relația mea cu Adi, că noi așa îi spuneam, a fost una practic tipică a unui comunitar de acolo. Ne întâlneam destul de rar, pentru că eu și cu familia mea deja locuiam destul de departe de centru, însă toate activitățile de acolo sunt conduse de el", a mai spus Damia.

Potrivit acesteia, în comunitate erau cunoscute abuzurile fostului miner devenit guru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si