Specialistii in IT ai Europol, procurorii DIICOT, ofiterii de la Crima Organizata si judiciaristii de la IGP le-au oferit magistratilor suficiente argumente pentru a o inchide cel putin pentru 30 de zile pe cea care si-a batjocorit copila. in fata probelor zdrobitoare (capturi facute in timpul spectacolelor indecente destinat pedofililor, identificarea cu ajutorul unor programe speciale a IP-ului de unde s-a transmis, verificari si comparatii minutioase ale elementelor de decor care apar in inregistrari cu cele din apartament, depistarea ”studioului” din locuinta femeii), mama denaturata a recunoscut totul.

Mai mult, ea a oferit si amanunte legate de modul in care a intrat in lumea tenebroasai de unde a obtinut si ceva castiguri batjocorindu-si biata copila de numai noua luni, scrie Libertatea.ro

 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia si-a abuzat copila in doua spectacole pentru care nu a fost platita, deoarece nu a ”jucat” conform indicatiilor
La inceput, adica in urma cu mai bine de doi ani, Gabriela stefania Botezatu, in varsta de 25 de ani, din Onesti, si-a oferit propriul trup, in spectacole erotice platite, amatorilor de videochat. Chiar daca a ramas insarcinata (in decembrie 2015), tanara moldoveanca a continuat sa fie una dintre atractiile unui site pentru adulti unde se producea sub numele de cod Zellyxx.

Acest lucru s-a intamplat chiar pana in momentul in care sarcina devenise extrem de evidenta, dar si imediat dupa ce a nascut-o pe Denisa, cel de-al doilea copil al sau.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si