Atunci, femeia a fost internata la psihiatrie si a fost cercetata de politisti pentru gestul ei. Ulterior, ea a fost repusa in drepturile parintesti, iar copilul a ajuns din nou in bratele mamei sale.

Romanca in varsta de 31 de ani din Torino, care si-a injunghiat fiica de sase ani, dupa care s-a sinucis, ar fi suferit de depresie severa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Trupurile neinsufletite ale celor doua au fost descoperite de mama tinerei. Romanca era in Italia de 15 ani si de doi ani era casatorita cu un italian. Tatal copilului locuieste in acest moment in Romania.

Chiar daca ancheta este inca in curs, oamenii legii nu exclud ca la baza acestei tragedii sa stea depresia severa, cu atat mai mult cu cat tatal natural al fetitei nu si-a recunoscut niciodata copilul.

Mai mult, Protectia Copilului din Romania ar fi inceput demersurile pentru a scoate copilul din familie, in urma unei anchete sociale, insa femeia a parasit tara, cu tot cu copil, inainte ca acest lucru sa se intample.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si