Delia și Denisa sunt cele două victime ale Șacalului. Cele două femeie au fost ucise la o lună distanță, în Constanța, de Nicolae Mitrea, poreclit Șacalul, în vârstă de 26 de ani.

Bărbatul a fost reținut peste 30 de zile de polițiști. În arest preventiv se află și concubina sa, considerată complice. Cele două crime sunt anchetate. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili, cu exactitate, cum au fost ucise cele două femeie. 

Se pare că Șacalul le-ar fi ucis și apoi le-ar fi jefuit. De la bani și bijuterii, la autoturisme, tot ce ar fi avut cele două femei în posesie când au ajuns la malul mării ar fi intrat în posesia Șacalului.

Citește și: VIDEO Ea este Denisa, tânăra din Timișoara care ar fi fost ucisă de "Șacalul" din Constanța. "Copilul nici nu a aflat că mama lui nu mai este”

Soțul Deliei, mărturie șocantă. Bărbatul ar fi fost sunat de presupusul criminal

Delia, o femeie de 34 de ani din Tulcea, ar fi lucrat ca escortă. Femeia a ajuns pe litoral în luna iulie, iar după ce nu a mai putut fi contactată de familie, a fost dată dispărută. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații, Delia a fost ucisă în apartament pe data de 2 iulie de către Șacal. Bărbatul ar fi jefuit-o, apoi i-ar fi vândut autoturismul. 

Soțul Deliei ar fi mers la mare să vadă ce se întâmplă cu aceasta, dar proprietarii hotelului i-au spus că femeia plecase.

La scut timp, bărbatul a primit un telefon misterios. Apelantul i-ar fi spus că a intrat în posesia mașinii sale și că dorește actele pentru a putea finaliza procesul de vânzare.

Citește și: Filmul tragic al dublei crime de la Constanța. Șacalul și-ar fi ucis a doua victimă, în timp ce era anchetat de polițiști pentru prima crimă. Ce a declarat Cătălin Predoiu

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Mașina era dispărută de pe data de 2, de când a dispărut și Delia. Pe 10 m-a sunat cineva să mă întrebe de mașină, că are mașina mea și vrea act de contract vânzare-cumpărare. Am întrebat de unde are mașina, a zis că nu știe, nu au zis nimic concret. Apoi s-au dus în Bulgaria și au înmatriculat-o acolo, în mod ilegal.

S-au dus și-au pus sechestru pe mașină. Au plătit 15.000 de lei, mașina e tot la ei, nu la poliție.

Ei nu au dat mașina la poliție, au zis că au cheile în Suedia. Au zis că este de la un băiat, nu au zis altceva. Insistau că mașina este la ei, fără să-mi dea alte detalii", a declarat soțul Deliei în cadrul unei emisiuni, citate de cancan.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si