Close sidebar
Close sidebar

Detalii socante despre moartea baiatului, gasit in sant, in Vrancea! O vaca a descoperit cadavrul

Primele indicii ale anchetatorilor in cazul baiatul gasit mort intr-un sant din Vrancea arata ca acesta a avut parte de o moarte violenta.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Libertatea, baiatul de 16 ani a murit dupa ce a fost batut de un tanar de 19 ani, Alexandru Cosmin R., din satul Argea. Agresorul l-a vazut pe strada si a coborat din masina ca sa il loveasca. Baiatul a luat-o la fuga, insa acesta l-a prins din urma si l-a lovit cu pumnii in spate.

Decesul a survenit ca urmare a unei leziuni la coloana cervicala ce a dus la crearea unui hematom la nivelul creierului.  

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cadavrul baiatului a fost gasit de o... vaca.

Trupul neinsufletit a fost descoperit datorita unei vaci. O femeie a iesit cu vaca la pascut, iar in momentul in care animalul a ajuns in dreptul santului in care se afla cadavrul nu a vrut sa mearga mai departe. Femeia s-a uitat in sant si a vazut cadavrul.

Localnicii spun ca cei doi tineri s-au certat din cauza unei fete.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI