Carmen și Claudiu, în vârstă de doar 25 și 26 de ani, formau un cuplu. Vestea morții lor a șocat familia, rudele și prietenii celor doi tineri, mesajele de condoleanțe apărând pe rețelele de socializare.

Fostul primar al comunei Coșofenii din Față, Constantin Cârciumaru, spune că cei doi tineri erau logodiți. „ Drum lin în ceruri…azi au murit acești tineri frumoși și deștepți, în Cotofenii din Față…DUMNEZEU SĂ ÎI AIBĂ ÎN PAZĂ!!! ”,

a scris fostul edil pe Facebook. Un alt lucru dezvăluit de fostul primar este cu adevărat șocant.

Citeste si: VIDEO- Dramă cu repetiție. Carmen si Claudiu au sfârșit îmbrățișați în "baia morții"

Citeste si: Moarte șocantă la Dolj. Doi tineri au fost găsiți morți în baia locuinței

Incredibil: tatăl fetei a murit în același loc cu două luni în urmă

O informație șocantă a apărut la aproape 24 de ore de la descoperirea trupurilor fără viață ale celor doi: tatăl fetei a murit tot acolo, în urmă cu doar două luni, din aceeaşi cauză!

Fata ar fi venit în țară din Anglia ca să-și înmormânteze tatlă, dar apoi nu a mai plecat și a avut exact același sfârșit ca și el!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Motivul decesului, la o primă evaluare făcută de criminalişti, a fost o intoxicaţie cu monoxid de carbon (sau cu gaz) de la instalaţia care încălzea apă pentru duş.

Citeste si: VIDEO- Acuzație gravă pentru Ancuța Cârcu. Este suspectată de proxenetism

Ce doi tineri, Carmen (25 ani) şi Claudiu (26 ani) urmau să se căsătorească în primăvară. Ei au fost găsiţi morţi de un consilier local din comună (fost şi primar la Coţofeni), pe nume Costică Cârciumaru, care este rudă cu fata.

Acesta a povestit un amănunt şocant: în urmă cu două luni, tatăl fetei a murit în aceeaşi baie, exact în aceleaşi circumstanţe.

În urmă cu două luni, a murit tatăl fetei tot în baie. Au un instant care încălzeşte apa, ca un boiler. Din câte semnale avem noi, din cauza monoxidului de carbon, neavând o aerisire corectă, l-au găsit mort. După nici două luni de zile, au murit fiica şi prietenul ei. Aceeaşi moarte. Îi cunosc foarte bine. Azi noapte au murit, de dimineaţă am auzit de tragedie. Fata venise din Anglia, ca să-şi îngroape tatăl. Apoi, mama a înduioşat-o ca să rămână în ţară ”, a declarat Costică Cârciumaru, potrivit Adevarul.ro.

Ce spune Poliția despre cazul misterios din comuna doljeană

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că în încăperea unde aceștia au fost găsiti era prezent un miros putemic de gaze. Din primele cercetări, s-a stabilit că mirosul ar fi provenit de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Politistii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în urma cărora cei doi tineri au decedat.

Cei doi tineri urmau să se întoarcă în Anglia

Potrivit sursei citate, prima anchetă criminalistică, legată de moartea tatălui fetei, a scos la iveală că instalaţia folosită este improprie, motiv pentru care oamenii legii au recomandat dezafectarea acesteia sau realizarea unei aerisiri adecvate.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Se pare că s-a încercat realizarea acelei aerisiri, însă demersul nu a fost unul tocmai eficient, dovadă că tragedia s-a repetat.

După ce l-au înmormântat pe tatăl fetei, Carmen şi Claudiu au decis să nu se mai întoarcă în Anglia şi să rămână şi să muncească în ţară. Locuiau împreună şi urmau să se căsătorească în primăvară sau în vară, după perioada de doliu.

Cei doi iubiţi vor fi înmormântaţi împreună, în cimitirul satului natal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si