Catalin Dorinel Ciolpan ar fi ucis o femeie in varsta de 27 de ani care facea jogging in Endingen, in Germania, in noiembrie, si o studenta franceza al carei cadavru a fost gasit in ianuarie 2014 la Kufstein, in Austria- au fost ucise cu o bara de fier. In cazul din Austria, politistii au descoperit ca arma crimei era o bara de fier folosita la camioane. 

Potrivit criminalistilor, cele doua tinere ar fi murit in chinuri ingrozitoare, fiind lovite cu furie.

Patronul romanului a declarat, ieri, pentru o televiziune germana ca e ingrozit de gandul ca a lucrat un cu asemenea om, mai ales ca acesta ar fi fost „agreabil, politicos si retinut” la locul de munca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totodata, achetatorii germani au declarat e ca posibil ca acestea sa nu fie singurele crime ale lui Ciolpan.

Potrivit aceleiasi surse, procurorii vasluieni au declarat ca in ultimii exista patru crime cu autor necunoscut, savarsit dupa acelasi tipar. Ele ar fi fost luate la ocazie, ucise si abadonate in padure.

Potrivit Vremea Noua, anchetatorii vasluieni sunt decisi sa ia legatura cu omologii din Germania pentru mai multe informatii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si