" O buna parte din existenta mea am petrecut-o sub imperiul unui gand ascuns, precum ca voi muri la varsta de maximum 38 de ani, varsta la care a decedat si mama mea(...)"
 
In scrierile sale, pe care le-a numit" Un fel de testament", Florin Buliga isi mentioneaza o singura data mama. Este femeia care i-a schimbat intregul curs al vietii, dupa ce, pe patul de moarte, l-ar fi blestemat. 
 
 
Tot de blestemul mamei  ar fi legata si obsesia barbatului pentru cifra 6, pe care o leaga chiar de moartea lui. 
 
Neimplinirile a decis sa si le asterne pe hartie. Vorbea in jurnalul sau despre o lume cruda, din cauza careia nu se putea conecta cu familia lui. 
 
Florin Buliga isi scrie acum gandurile intr-un nou jurnal si studiaza  biblia in spatele gratiilor. Paradoxal, insa, nu vrea sa se spovedeasca.
 
Barbatul va implini 44 de ani chiar in Vinerea Mare, dar nu vrea sa i se aduca nimic.
 
In zilele urmatoare, anchetatorii urmeaza sa faca reconstituirea triplei crime si sa-l duca pe barbat in casa in care si-a ucis familia. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si