Nenorocirea s-a produs marti seara, cand la o trecere de cale ferata, masina in care se aflau patru persoane a fost acrosata de tren si tarata zeci de metri. In masina inmatriculata in Spania se aflau cele doua fetite, mama lor si iubitul acesteia. Cei doi concubini nu erau in cele mai bune relatii, iar bunicul fetitelor crede ca barbatul a vrut sa le omoare pe cele trei si sa moara alaturi de ele.

Mama copilelor are 22 de ani si este din Barnova, judetul Iasi. Relatia ei cu Cosmin dureaza de aproximativ trei ani, iar barbatul este din judetul Constanta si lucra ca si sofer de TIR. Se pare ca cei patru s-au intalnit in oras si plecasera la o plimbare, in seara in care s-a petrecut tragedia. Cand a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferata, barbatul, care era la volanul masinii nu a oprit, iar acum el este in spital, grav ranit, iar una dintre fetite si mama sunt in coma.

Tatal femeii spune ca acesta era foarte gelos si ca o punea mereu sa arata prin poze unde este si cu vine vorbeste. Desi aveau ganduri de casatorie, tatal acesteia spune ca se gandeste ca e posibil ca barbatul de 25 de ani, manat de gelozie si de frica de a o pierde, sa fi vrut sa se sinucida si sa o omoare si pe ea.

Familia este devastata. Mama Madalinei, care era la munca in Italia, se intoarce acum acasa pentru a fi alaturi de fiica sa. Madalina este fiica mijlocie a familiei si peste doar cateva zile urmeaza sa implineasca 22 de ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Medicii incearca acum sa le salveze vietile.

sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si