Tanarul s-a spanzurat cu un cordon de la o haina. Trupul neinsufletit al tanarului a fost descoperit luni dupa masa, in jurul orei 15:30, de catre tatal sau, scrie cancan.ro.

Sergiu Curca trebuia sa cante la Restaurantul Subcetate din Arad in noaptea din ani, insa nu a mai ajuns,

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Conform DC News, Sergiu Curca nu a mai raspuns la telefon de la ora 18:00.

“L-am sunat la ora 18:00 pentru ca voiam sa instalam sculele, dar nu a raspuns. Noi am mai lucrat impreuna, dar cu mult timp in urma. Doar instalam sculele ieri seara. Ma oferisem sa-l las sa cante, cu formatia, pe sculele mele. Asa ramasese stabilit”, a declarat DJ Marius.

Sergiu Curca a lasat un bilet scris catre cei apropiati in care i-ar fi indemnat sa-l conduca pe ultimul drum si sa-l uite. Cadavrul a fost transportat la Serviciului Judetean de Medicina Legala Arad pentru efectuarea necropsie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si