Sebastian visa s-ajunga preot, dar o coincidenta macabra a facut ca baiatul sa sfarseasca chiar in manastirea in care voia sa slujeasca!

COSTEL LUNGU- tatal- Cara marfa acolo si i s-a prins capul intr-o bara.

Fierul care l-a lovit grav la cap era, se pare, de la liftul manastirii! Desi e folosit frecvent la transportatul alimentelor din pivnita, in bucatarie, nimeni nu l-ar fi verificat ore bune!

Iulian Lungu- fratele baiatului- Spuneau ca a ramas blocat cateva ore? Da. Si n-a stiut nimeni ca e acolo? Nu. L-a gasit tarziu...

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

MIHAELA PALIMARU- matusa -Acolo, unde lucrau sunt vinovati... Trebuiau sa aiba grija de el, nu?!

Sebastian nu era un adolescent ca toti ceilalti. Elev la seminarul Teologic din Iasi, baiatul hotarase ca o luna din vacanta de vara sa o petreaca la Manastirea Putna!

MIHAELA PALIMARU- matusa -  El a vrut si anul trecut sa mearga, dar nu l-a lasat taica-su si acum l-a tot rugat, hai, tata, lasa-ma si taica-su l-a lasat pana la urma.

Ultima oara cand rudele l-au auzit la telefon, Sebastian facea bulion! I-a spus, atunci, fratelui ca viata la manastire nu e tocmai ce si-a inchipuit.

Iulian Lungu- fratele baiatului- Sa muncesti un om de la 7 la 11 noaptea nu cred ca e ceva normal. Si un copil...

DRAGOS BAHRIM- director, Seminarul Teologic Iasi -  In vacanta, multi elevi de la seminariile teologice sau de la alte licee merg la manastiri unde se implica la activitatile manastirii.

Nu era organizat niciun grup, nu era niciun parteneriat intre Manastirea Putna si seminar in care noi sa-i trimitem acolo.

- A stat un calugar la capul lui permanent... Si cica cand a ajuns tatal acolo, calugarul acela i-ar fi dat 100 de euro. I-a dat ca sa taca? Cine stie?!

Tatal baiatului admite ca a primit bani de la unul dintre calugarii manastirii. Nu ca sa taca, spune el, ci ca sa aiba!

COSTEL LUNGU- tatal- Domnul parinte mi-a dat niste banuti de venit de dus, daca ar fi acolo la spital...

"Politistii au intocmit initial un dosar penal de cerectare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, insa ulterior au procedat la schimbarea incadrarii juridice la ucidere din culpa."

La Manastirea Putna, toti tac. Nimeni nu a dorit sa comenteze moartea bietului baiat.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si