Medicii legiști au întocmit un raport care arată că moartea fetiței a fost una violentă, deși părinții au declarat în fața autorităților că cea mică s-ar fi înecat cu o jucărie. Medicii s-au chinuit timp de o oră să o resusciteze, însă a fost în zadar.

După efectuarea necropsiei au apărut noi detalii șocante

Pe trupul firav al bietei fetițe, legiștii au descoperit mai multe vânătăi. Când

au sunat la 112, părinții au spus că micuța s-ar fi înecat cu o jucărie, iar ulterior tatăl a ajuns să fie suspectat că și-ar fi bătut fiica pentru că plângea și astfel s-ar fi ajuns la nenorocire.

Citeste si: Fetiță ucisă de o șoferiță începătoare

Noi detalii descoperite de autorități: părinții au mințit în declarații

Tatăl fetiței a fost arestat, doar că, anchetatorii au ajuns, după două luni, la o concluzie șocantă: bărbatul nu era acasă când a fetița a pierit! Dovadă sunt mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din comună.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Miracol medical: o femeie care cântărește doar 27 de kilograme a devenit mamă! A născut o fetiță de aproximativ 2 kilograme

Ce spun autoritățile

"Cauza decesului fetiței, stabilită confirm raportului medico-legal, este hemoragie abdominală, survenită ca urmare a unei rupturi hepatice. În consecinţă, s-a dispus reţinerea tatălui, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie", a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Citeste si: Primele dezvăluiri ale Cristinei Cioran după ce și-a adus fiica acasă: „ Am tot felul de stări și sentimente”

VIDEO- Declarațiile făcute de Gigel Potrivitu, avocatul tatălui fetiței de 2 ani:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si