Close sidebar
Close sidebar

Detalii ȘOCANTE în cazul morții lui Patrick Ekeng. Asistentul de pe ambulanța, cuvinte murdare la adresa fotbalistului: "Mă doare-n p**ă că a murit negrul ală! Bag p**a în fața lui!"

Dezvăluiri fără perdea și extrem de dure au fost făcute publice într-un nou episod ce vizează ancheta în cazul decesului fotbalistului Patrick Ekeng.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei de la gsp.ro au publicat un material în care relatează detalii de-a dreptul grotești legate de asistentul de pe ambulanță care a asistat la moartea lui Ekeng.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Din anumite înregistrări ale procurorilor, înregistrări ce ar fi ajuns și în mâna celor de la Gazeta Sporturilor, se vede comportamentul d emahala al asistentului Răzvan-Ștefan Badea. Într-o discuție pe care acesta a avut cu un amic i-a adus injurii grave jucătorului. "Îți zic asta pentru că știu că am telefonul ascultat și special asta, mă doare fix în p**ă că a murit negrul ăla. Bag p**a în fața lui de negru, mă doare în p**ă că a murit", i-ar fi spus acesta prietenului său.

Tot jurnaliștii de la sursa citată spun că procurorii ar fi dispus ascultarea telefoanelor celor de pe ambulanță de teama ca aceștia să nu încerce să comunice și să stabilească o variantă comună de a prezenta faptele petrecute în data de 6 mai 2016, atunci când, în minutul 70 al meciului Dinamo- Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI