Despre soția lui Gheorghe Dincă, una dintre persoanele care au fost în centrul atenției în ultima perioadă, nu s-au mai auzit prea multe. Un vecin de-ai femeii a făcut dezvăluiri uimitoare, în urmă cu scurt timp.

Elena Dincă a fost unul dintre martorii cheie în proces. Femeia, care lucra în Italia atunci când ororile au ieșit la iveală, a declarat că nu a bănuit nicio clipă pe soțul ei ar fi în stare de așa ceva.

Totuși, a recunoscut în fața anchetatorilor că Gheorghe Dincă avea episoade violente.

Detalii șocante despre soția lui Gheorghe Dincă. Ce face femeia la nouă luni de la izbucnirea scandalului

În urma unei plângeri făcute de familia Luizei Melencu, încadrarea în cazul femeii a fost schimbată. Felix Bănilă, în calitate de șef al DIICOT, declara că „s-a dispus extinderea urmăririi penale în rem și pentru complicitate la omor, urmare a sesizării mamei uneia dintre victime privind o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena”.

Detalii șocante despre soția lui Gheorghe Dincă.

Pentru că nu are voie să părăsească teritoriul țării, dar nici nu poate locuia în casa din Caracal, femeia s-a refugiat la fiul său, în Arad.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: L-au dus pe Gheorghe Dincă în infern! Pușcăria unde a fost mutat ”monstrul din Caracal”, pe lista celor mai dure închisori din lume!

În prezent, nu are nicio sursă de venit, iar conturile și bunurile pe care le deținea împreună cu Gheorghe Dincă au fost puse sub sechestru. Vorbim despre trei imobile din Caracal, patru mașini, conturile bancare ale societăților comerciale pe care le administra alături de familia sa, conturile ei și ale unuia dintre copii.

Citeste si: Ce se întâmplă la pușcărie cu Gheorghe Dincă. Monstrul din Caracal nu își va vedea familia nici de Paște în închisoarea groazei din Craiova

Un vecin al lui Dan Dincă, fiul femeii a declarant că Elena „mai iese cu nepoții pe la poartă, dar nu vorbește cu nimeni, este foarte introvertită. Robotește cât e ziua de lungă prin curte, mai gătește”.

Citeste si: Mesajul dureros al mamei Luizei Melencu: ”Dacă era copilul uneia dintre persoanele care au instrumentat acest caz...”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

„Din când în când mai pleacă împreună cu băiatul ei cu mașina și se întorc după câteva ore, nu știe nimeni unde se duc. Nici fiul nu vorbește despre situația prin care trec și nimeni nu îndrăznește să îi întrebe nimic”, a mai spus acesta, conform publicației Impact.

Citeste si: Adolescentă din Caracal dispărută de cinci luni, găsită în Italia: „Nu are pașaport”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si